Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 noiembrie 2016

IO Interactive s-a schimbat

Cei de la IO Interactive, studio cunoscut pentru longeviva şi faimoasa serie de jocuri video intitulată Hitman au decis să adopte câteva schimbări în legătură cu sediul dar şi cu sigla companiei. Noul studio este situat în centrul oraşului Copenhaga.

În ceea ce priveşte noul sediu, acesta se pare că este mult mai spaţios şi mult mai tehnologizat faţă de precedentul, un lucru în plus pentru personalul companiei. Aceştia dispun şi de un departament de on site motion-capture, cantină şi bucătărie, camere de conferinţă, spaţii adaptate special pentru diferite departamente dar şi spaţii special amenajate pentru recreerea personalului companiei.

Studioul IO Interactive a fost întotdeauna un studio care a creat jocuri unice şi interesante. Conceptul pe care încercăm să îl punem în evidenţă în jocuri este acela de a se simţii exact precum oamenii care le creează.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".