Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 decembrie 2012

Syberia 3 a fost reconfirmat

Pentru fanii superbei serii de aventură Syberia, după o lungă așteptare când nimeni numai credea că o continuare pentru Syberia va apărea, se pare că Syberia 3 a fost reconfirmat.

Chiar dacă nimeni numai credea că Syberia 3 își va face apariția, trecând 8 ani de zile de la ultimul joc, jocul va fi dezvoltat și publicat de către Microids, acesta fiind cumpărat între timp de către Anuman Interactive.

Elliot Grassiano cofondatorul studioului Microids urmează să supervizeze proiectul iar între timp, Benoit Sokal se va ocupa de scenariul jocului, lafel cum s-a ocupat și de scenariile din cele două jocuri, acesta fiind foarte încântat. Scenariul va continua povestea avocatei Kate Walker, acesta urmând să fie finalizat în anul 2013.

Jocul urmează să se lanseze în perioada 2014-2015, pentru PC și desigur console, acesta fiind unul dintre cele mai așteptate jocuri, readucând la viața seria Syberia, despre care nu s-a mai auzit nimic din anul 2004, chiar dacă fanii jocului așteptau o continuare imediat după ce Syberia 2 a fost lansat.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".