Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 decembrie 2012

Assassin's Creed 3 - Tyranny Of King Washington DLC Trailer

Chiar dacă jocul nu s-a lansat de foarte mult timp, acesta a avut succes și a fost cumpărat de fani de nenumărate ori, Ubisoft ne prezintă DLC-ul intitulat Tyranny of King Washington (Tirania Regelui Washington) care va fi împărțit în trei episoade (DLC-uri) prezentând, desigur, o istorie alternativă a Revoluției Americane.

DLC-urile vor fi publicate în decursul a 6 luni de la lansarea jocului, acestea introducând misiuni noi, hărți noi, dar și personaje pentru multiplayer noi.

Acțiunea va avea loc în anul 1783, spre finalul Revoluției Americane, momentul în care un nou inamic își face apariția, amenințând integritatea țării. Din pricina iubirii și dorinței de a-și proteja și salva coloniile, George Washington devine personaj negativ, un șir misterios de evenimente având loc, pe care Connor le va rezolva în felul lui.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".