Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 noiembrie 2012

Al 2-lea trailer pentru Grand Theft Auto V amânat din cauza uraganului Sandy

Poate că ați auzit despre uraganul care s-a abătut asupra New York-ului. Ei bine, se pare că uraganul Sandy nu afectează doar orașul și populația acestuia, afectează și industria jocurilor. De ce spunem asta? Cei de la Rockstar Games erau pe cale să lanseze al doilea trailer pentru mult așteptatul Grand Theft Auto V, dar din cauza uraganului Sandy, aceștia au hotărât să mai amâne lansarea acestuia.

Puteți observa dovadă cum că aceștia au hotărât să amâne trailer-ul pentru joc. Să sperăm că se va lansa cât mai repede.











Pe lângă toate aceste lucruri, avem o veste excelentă pentru fanii jocului, aceea că pe internet au putut fi găsite câteva imagini cu câteva zone pe care le vom putea explora în Grand Theft Auto V (probabil imagini extrase din trailer, nu știm sigur) dar și un poster care se află în magazine și o scrisoare de la Rockstar Games care informează clienții că pe data de 5 Noiembrie va putea fi pre-comandat jocul, dar și mai multe informații despre precomandă. Până să vă atașez imaginile, vă voi spune zonele dezvăluite: Zancudo River, Del Perro Pier, Vinewood Falls, Grapeseed, Vespucci Canals.

Aveți mai jos posterul, scrisoarea dar și imaginile probabil extrase din trailer.












Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".