Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 iulie 2012

Două noi poze din Grand Theft Auto V

După o lungă așteptare, astăzi, cei de la Rockstar Games ne-au dezvăluit două imagini din viitorul GTA pe care aceștia îl dezvoltă. După o lungă perioadă de când s-a lansat trailer-ul, informațiile au cam încetat să curgă, dar se pare că astăzi s-au hotărât să ne uimească cu grafica surprinsă în aceste două imagini noi.

Cei de la Rockstar Games au afirmat că încă nu sunt destul de pregătiți pentru a dezvălui mai multe informații și conținut despre joc, dar că aceștia vor dezvălui mult mai multe când vor considera că sunt destul de pregătiți.

Printre detaliile dezvăluite de Rockstar, aceștia au afirmat că acțiunea jocului va avea loc strict în Los Santos și împrejurimile acestuia (câmpii, dealuri, munți, plaje). Deasemenea, personajul principal din joc va fi Albert de Silva, membru al unei organizații criminale din Vice City.

Pe lângă toate acestea, spațiul de joc (harta) va fi de cinci ori mai mare decât Libery City (harta din Grand Theft Auto IV). Alt lucru interesant este că cei de la Rockstar Games au îmbunătățit AI-ul, iar atunci când viteza legală va fi depășită, poliția va porni în urmărirea ta. Armele, hainele pe care le vei purta dar și personajele vor putea fi modificate.

Analiștii preconizează că jocul urmează să se lanseze anul acesta în luna Octombrie, dar cei de la Take Two au dat de înțeles că următorul titlu din faimoasa serie va fi lansat în luna Aprilie a anului 2013. Pozele au fost postate în rubrica ”Asked&Answered: Max Payne 3 and Grand Theft Auto V” de pe site-ul acestora. Puteți citi întrebările doar printr-un simplu click aici.

Aveți mai jos cele două poze despre care vă vorbeam. Dați click pentru a putea să le vedeți la rezoluția maximă.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".