Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 iunie 2012

S-a lansat Extended Cut DLC pentru Mass Effect 3







După o lungă absență, am revenit din nou cu știri și cu materiale despre jocurile video. Cum ați și putut vedea, site-ul în ultima vreme nu a mai avut multe articole noi și diversificate, dar a venit timpul să încheiem mica noastră pauză.

Pentru toți fanii Mass Effect, pe data de 26 Iunie s-a lansat mult așteptatul Extended Cut care promitea să ne scoată din ceața în care ne-a băgat sfârșitul complicat și de neînțeles al jocului, dezamăgind o mulțime de fani care se așteptau la un sfârșit mult mai bun.

Extended Cut-ul are o dimensiune de 1,9 GB și conține dialoguri și cut scene-uri în plus pentru a ne putea lămuri în legătură cu sfârșitul jocului. Ceea ce nu prea mi s-a părut corect față de fani, a fost același lucru care nu mi-a plăcut și când se încheia jocul. Chiar dacă cei de la Bioware au promis că acest DLC va conține dialoguri și scene suplimentare, nu sunt mulțumit de faptul că Shepard moare, chiar și cu aceste ending-uri noi.

Chiar se poate observa cum la sfârșitul jocului, cel în care alegi să distrugi Reaper-ii, aceiași scenă cu Shepard când respiră printre ruinele care au rămas în urmă ce laser-ul lui Harbinger l-a lovit. Probabil ne putem aștepta la un nou DLC sau poate chiar la o continuare a jocului, având în vedere că toată lumea consideră că Shepard este mort, o reîntoarcere a acestuia în posibilul următor joc din seria ar fi perfect.

Încă un lucru care se poate observa foarte repede este că încă un sfârșit și-a făcut apariția, având posibilitatea să ignori copilul și chiar să tragi în el, asta însemnând că ai eșuat în misiunea de a opri Reaper-ii, un cut scene făcându-și prezența. Aveți pentru fiecare sfârșit câte o scenă cinematică specifică alegerilor și sfârșitului pe care l-ați ales.

Personal, sunt dezamăgit de sfârșitul acestui joc, chiar și cu acest Extended Cut, nu consider că a mulțumit fanii îndeajuns de mult. Pot spune că am jucat toată seria și toate DLC-urile, fiind una dintre cele mai minunate triologii din câte am jucat până acum. O explicație pentru sfârșitul bulversat ar fi că cel care a scris povestea pentru primele două jocuri, nu a mai scris și povestea pentru ultimul joc din serie. Nu putem decât să așteptăm și să sperăm că un al 4-lea Mass Effect își va face apariția, avându-l în prim plan lafel ca și celelalte, pe Comandantul Shepard.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".