Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 mai 2012

Încă se lucreayă la Beyond Good & Evil 2







Poate că mulți ați și uitat de acest titlu, dar un lucru este foarte sigur: încă se mai lucrează la acest joc. Beyond Good & Evil 2 este continuarea primului titlu care s-a lansat în anul 2003. Jocul este dezvoltat de către cei de la Ubisoft Montpellier, urmând să fie publicat tot de către cei de la Ubisoft.

Game designer-ul celor de la Ubisoft, Michel Ancel a afirmat că încă se mai lucrează la joc:
"Ne aflăm într-o etapă de creativitate activă iar în acest moment ne concentrăm doar pe joc și pe ideea de a produce cel mai bun joc. Această decizie nu ar face decât să ne distragă de la obiectivul nostru. Vă pot spune că este un joc foarte ambițios și că avem nevoie de tehnologie pentru a ne atinge obiectivul." 
Jocul va fi creat pentru următoarea generație de console, deci putem deduce că mai devreme de anul 2014-2015 jocul nu își va face apariția pe piață, Michel Ancel dorind să nu repete prostia pe care a făcut-o în anul 2003 cu primul joc, când limitarea hardware de pe PlayStation 2 și-a spus cuvântul. Deasemenea, acesta a mai afirmat că actualele console sunt prea mici și că vor limita jocul.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".