Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 mai 2012

Detalii oficiale despre FIFA 2013







Pentru că vă vorbeam ieri despre posibilele imagini din următorul joc din seria FIFA (aici), se pare că lucrurile s-au clarificat și că imaginile sunt din FIFA 13. Astăzi, cei de la Electronic Arts ne-au dezvăluit câteva detalii despre următorul joc, prin intermediul producătorului executiv David Rutter.

Îmbunătățirile pe care FIFA 13 le va avea față de precedentul titlu vor fi numeroase. Impact engine-ul pe care ni-l oferea FIFA 12 va fi modificat, astfel încât acesta să nu mai creeze animații nerealistice în urma impactului dintre doi jucători, devenind mult mai realistic. Deasemenea și sistemul dribling va fi și el modificat, devenind mai realist față de precedentul, loviturile libere fiind și ele modificate, dispunând de un script mult mai complex, schemele tactice vor include până la 3 jucători care se vor îndrepta spre minge pentru a deruta adversarul.

Cât despre inteligența artificiala (A.I.),  și aceasta va fi modificată, șansa de anticipare a paselor fiind mult mai mare, putând anticipa mai ușor pasele date de către adversari. Nici funcția First Touch Control nu a fost uitată, urmând ca și aceasta să fie modificată.

Până când vor mai apărea alte detalii despre FIFA 13 nu putem decât să sperăm că acesta se va ridica la așteptările noastre și că nu ne va dezamăgii.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".