Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 aprilie 2012

Zvon despre GTA V: s-ar putea lansa anul acesta

După o lungă perioadă decând cei de la Rockstar Games au dezvăluit trailer-ul pentru noul joc din franciza Grand Theft Auto, aceștia nu au mai publicat și nu au mai spus nimic despre mult așteptatul joc, dar se pare că unul dintre angajații lor, Alex O’Dwyer, s-a hotărât să-și treacă în CV jocurile la care a lucrat, printre acestea fiind și mult așteptatul Grand Theft Auto V.

Se pare că din așa zisul zvon, Grand Theft Auto V nu va apărea înaintea jocului Max Payne 3 (vânzările acestuia ar fi scăzut considerabil dacă apărea V înaintea lui) dar va apărea în luna Octombrie a acestui an. Da, în luna Octombrie!

Să sperăm că acest zvon să se adeverească și să primim mai repede Grand Theft Auto V decât ne așteptam. Deasemenea, să ne rugăm ca și cerințele acestuia să fie unele cât de cât rezonabile, să nu iasă din comun.

Mai jos aveți poza cu CV-ul despre care vă vorbeam mai sus. Cred că cei de la Rockstar Games l-au penalizat pe cel care a dezvăluit informațiile, spre norocul nostru, fiind informații despre când se va lansa.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. Prietene, parca aveam si noi un schimb de link-uri! nu reusesc sa imi gasesc adresa blogului pe blogul tau...Te-ai razgandit? cred ca ar fi fost frumos sa ma anunti totusi...
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".