Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 aprilie 2012

Trailer-ul de debut pentru PES 2013

Cu câteva zile în urmă vă povesteam despre teaser trailer-ul pentru Pro Evolution Soccer 2013. Ei bine, zilele s-au scurs, iar Konami a lansat trailer-ul de debut pentru noul lor joc din seria PES. Multe lucruri noi au fost adăugate în această versiune, controlul complet al paselor, driblling-ul, având la dispoziție o mulțime de combinații și trucuri care le vom putea folosi pe adversari dar și modul în care defensiva va reacționa împotriva atacanților de la echipa adversară.

Producătorii vor mai oferi în acest joc și controlul total asupra șuturilor, fiecare gol depinzând în totalitate de către tine, scripturile prestabilite de direcție vor fi eliminate. Un lucru foarte bun, deoarece întregul joc va depinde în totalitate de către tine și mișcările pe care le vei face în timpul jocului de fotbal.

Un alt lucru care a fost îmbunătățit este sistemul de animații, animațiile fiind mult mai realistice față de cele din jocurile precedente, acest lucru putându-l vedea și în trailer-ul de debut care este mai jos.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".