Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 aprilie 2012

Mass Effect 3: Teoria Îndoctrinării (explicată)

După ce mulți dintre noi am fost dezamăgiți în legătură cu sfărșiturile pe care ni-le prezenta jocul Mass Effect 3, în toți acești ani în care am jucat jocurile și am așteptat deznodământul la care majoritatea presupuneam cum o să fie, cei de la Bioware ne-au făcut să regretăm că am jucat seria Mass Effect.

Încă din primul joc, scopul principal al lui Shepard este să distrugă Reaper-ii (acele mașinării care vroiau să distrugă orice viețuitoare lafel cum au făcut și cu Prothean-ii), cei care au jucat un rol foarte important în Mass Effect 1 și 2, dar se pare că în Mass Effect 3, Teoria Îndoctrinării (Indoctrination Theory) este primul obstacol care ne face să credem că cea mai bună opțiune pentru sfârșitul jocului (acesta având 3) este să controlăm Reaper-ii sau să combinăm viața organică cu cea sintetică. Ei bine, scopul nostru decând am început să jucam Mass Effect era acela de a distruge Reaper-ii, nu de ai lăsa în viață.

La sfârșitul jocului după cum puteți ști (în caz că ați terminat ME:3) Shepard este foarte dezorientat, Reaper-ii încercând să-l păcălească, inversând culorile albastru (Paragon) și roșu (Renegade), astfel încât Shepard să creadă că cea mai bună soluție (Paragon) este aceea de a salva Reaper-ii, ceea ce nu este adevărat și este o capcană a lor pentru a te putea controla lafel ca Illusive Man (puteți observa culoarea ochilor acestuia).

Pentru a putea distruge Reaper-ii trebuie să aveți un EMS (Effective Millitary Strenght) foarte mare. În caz că nu aveți EMS foarte mare, singura soluție disponibilă la sfârșit va fi aceea de a controla Reaper-ii (nu este posibil să controlezi ceva care te controlează), deci Shepard va fi îndoctrinat și planul Reaper-ilor de a-l controla pe Shepard va avea succes.

Aveți aici link-ul de pe forumul celor de la Bioware unde este explicată Teoria Îndoctrinării (Indoctrination Theory) foarte explcit. Deasemenea, mai jos aveți cele mai importante filmulețe care vă explică sfârșitul și scopul Reaper-ilor.





Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".