Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 aprilie 2012

Debut Gameplay Trailer pentru Crysis 3







Pentru că mai demult vă vorbeam aici despre trailer-ul de debut al lui Crysis 3, ei bine, a sosit timpul să apară primul Gameplay pentru acest joc, care se pare că mai dezlușește câteva dintre lucrurile abstracte pe care le-a lăsat primul trailer.

După cum cred că ați intuit, acțiunea are loc în orașul New York, acesta fiind acoperit cu o cupolă de către cei din CELL, orașul devenind un câmp de bătălie între extratereștrii Ceph și personajul principal, Prophet ( mintea lui Prophet, corpul lui Alcatraz și desigur costumul care face această legătură).

Noi arme au fost adăugate în joc, personajul principal fiind prezentat cu un arc foarte sofisticat care permite lansarea săgeților explozive, posibilitățile de ați decima inamcii fiind mult mai mare în acest joc, față de cele precedente.

După cum puteți vedea și în trailer, grafica este îmbunătățită vizibil față de primele două jocuri, iar anul în care se va lansa jocul este dezvăluit la sfârșitul trailer-ului: 2013!



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".