Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 aprilie 2012

Bethesda Softworks va relansa Quake IV

Jocul care în anul 2005 făcea ravagii printre fanii seriei Quake, fiind la vremea aceea publicat de către Activision, dezvoltatorii jocului fiind Raven Software care a colaborat cu id Software. Mai târziu, drepturile pentru acest joc au fost obținute de către Bethesda Software, cei care au creat și jocul anului 2011, The Elder Scrolls V: Skyrim.

După achiziționarea studioului care era condus de către John Carmack, în anul 2009, cei de la Bethesda au beneficiat de licențe pentru următoarele jocuri: Doom, Quake, Rage și Wolfenstein.

Acum, cei de la Bethesda Softworks intenționează să relanseze jocul Quake IV pentru Xbox 360 pe data de 19 Iunie a acestui an, prețul acestuia fiind unul de 19.99 euro, iar cei care folosesc PC-ul pot da o fugă pe Steam și să-l descarce de acolo.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".