Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 martie 2012

Ce s-a mai întâmplat zilele acestea

După o lungă pauză, nemai postând niciun articol de pe data de 15 Martie, a venit timpul să revenim cu o mulțime de articole și desigur cu știri noi și picante despre jocurile care se vor lansa.  Deasemenea, pe site își vor face apariția și review-urile seriei Mass Effect.

Call of Duty: Black Ops 2 poate să se lanseze în Noiembrie

După cum spune și titlul, următorul joc din seria Call of Duty s-ar putea să se lanseze chiar anul acesta, în luna Noiembrie. Jocul se intitulează Black Ops 2, fiind continuarea primului joc Black Ops apărut în 2010. Pe forumul celor de la Activision câteva detalii despre Multiplayer au fost dezvăluite, iar o dată de lansare pentru acesta ar fi pe 6 Noiembrie, fiind produs de compania Treyarch.

Ridge Racer: Unbounded - Dominate Trailer

A apărut și un trailer nou pentru următorul joc din seria Ridge Racer. Noul joc se axează pe agresivitatea șoferilor, pe distrugerea mașinilor și desigur pe adrenalina ce o emană acest joc în timpul exploziilor și accidentelor în urma curselor de mașini.



Euro 2012 este Add-On pentru FIFA 2012

Electronic Arts are de gând să lanseze un Add-On pentru prea cunoscutul joc FIFA 2012, add-on-ul constând în adăugarea campionatului Euro 2012, acesta urmând să se lanseze pe data de 24 Aprilie pentru Xbox 360, PlayStation 3 și PC, urmând să coste 1800 Puncte Microsoft (Microsoft Points), 20 de euro sau 2500 Puncte FIFA (FIFA Points).



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".