Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 februarie 2012

Un gameplay din World Racing 2

Poate că nu ați auzit de jocul World Racing 2, din păcate. Acesta este un joc dezvoltat de către cei de la Synetic GmbH, o firmă nemțească care produce jocuri. Aceștia au mai dezolvtat și faimoasa serie de jocuri numită Alarm for Cobra 11.

World Racing 2 este un joc cu mașini, acesta având o mulțime de mașini licențiate, punctul forte al acestui joc este că puteți introduce anumite moduri, de la mașini la trasee și la jențile pe care le puteți pune pe mașinile voastre. Deasemenea, jocul mai are și o carieră, unde puteți completa cursele sau dacă vă place să vă plimbați cu mașinile vă recomandăm să selectați din meniul principal Joyride.

Mai jos aveți un gameplay cu o mașină adăugată de pe internet. Claritatea video-ului a fost drastic scăzută în urma procesului de rendare, dar este suficient pentru a vă face o idee despre acest joc.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".