Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 februarie 2012

Imagini noi din Max Payne 3

Încă puțin și mult așteptatul titlu Max Payne 3 se va lansa. Cei de la Rockstar Games nu ne dezamăgesc, jocul urmând să fie unul cu o grafică excelentă și un gameplay cum nu am mai întâlnit până acum în niciun joc.

Acesta este programat să se lanseze pe data de 15 Mai 2011 pentru PlayStation 3 și Xbox 360, iar pentru PC urmând să se lanseze puțin mai târziu, mai exact pe 29 Mai în America de Nord, iar în Australia pe 18 Mai.

După cum știți, cei de la Rockstar Games ne-au tot arătat anumite imagini din joc, anumite trailer-e despre câteva elemente din joc și desigur trailer-ul principal al acestui joc. Se pare că astăzi, aceștia au mai lansat câteva poze, acestea fiind din versiunea de PC a acestui joc. Din poze, ne putem da seama că Max Payne 3 are o grafică uluitoare, iar elementele grafice din joc își fac treaba. Max Payne 3 folosește engine-ul RAGE, acesta beneficiind de tehnologia Euphoria, cea care a fost prezentă și în GTA 4.

Ca bonus, mai jos aveți și al doilea trailer oficial pentru Max Payne 3!

 



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".