Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 februarie 2012

Driver-ele noi de la nVidia îmbunătățesc performanțele în jocuri

Cei de la nVidia tocmai au lansat noi drivere, ultima versiune de ForceWare fiind 295.73 (descărcaţi de aici). Se pare că aceste noi drivere îmbunătățesc performanțele în jocuri, în The Elder Scrolls V: Skyrim oferind o performanță cu 45% mai mare față de performanța precedentă.

Desigur, nu numai în Skyrim este performanța crescută, driver-ele făcându-și treaba foarte bine, în jocul Mass Effect 3 rulat pe rezoluția 1920x1080 și configurație SLI, performanța crește cu până la 91.63% dacă aveți o placa GTX 560 iar dacă aveți o placă GTX 570, performanțele cresc cu până la 90%.

Pe o rezoluție de 2560x1440 SLI, cadrele pe secundă ajung să crească chiar și cu 100% pe un GTX 560 și pe un GTX 570 cresc cu 95.04% mai mult, față de cadrele obținute înaintea update-ului pentru driver-e. Cei de la nVidia vor mai include și un update pentru ambient occlusion, acesta adăugând anumite umbre și crescând calitatea graficii.

Mai jos aveți două diagrame cu performanțele acestor driver-e, fiind testate în jocul The Elder Scrolls V: Skyrim.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".