Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 februarie 2012

Două procesoare noi de la AMD

Poate că ați auzit de procesoarele pe care AMD dorește să le lanseze, Ivy Bridge și Trinity. Cei de la AMD mai au degând să lanseze încă două noi procesoare, dar care nu vor fi peste Ivy Bridge și Trinity, vor fi acele procesoare mai ieftine, pentru cei care nu vor să cheltuiască o mulțime de bani pe procesoare, dar vor o calitate bună și desigur performanță.

Procesoarele sunt Quad-Core (4 nuclee) și au un cache L2 de 4mb fiind compatibile cu socket-ul FM1. Diferențele dintre cele două procesoare noi Athlon II țin de clock speed-ul și de TDP-ul pe care acestea îl au.

Primul procesor, Athlon II X4 641 are o viteză de 2,8 GHz (2800MHz) și un TDP de 100W, față de Athlon II X4 638, acesta fiind puțin mai slab: 2,7 GHz (2700MHz) și un TDP de 65W. Dacă doriți să comandați procesorul Athlon II X4 641 o puteți face de pe internet, acesta fiind deja disponibil. Celălalt procesor încă nu și-a făcut apariția, dar urmează să și-o facă în cel mai scurt timp.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. Foarte bune.. Sper ca si al doilea sa fie la fel sau chiar mai bun :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Al doilea nu este mai bun, al doilea are o viteza de 2.7GHz si un TDp de 65w, este mai slab decat cel 641.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".