Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 februarie 2012

Detalii noi despre Mass Effect 3

Că tot mai este puțin până se lansează Mass Effect 3 și sunteți nerăbdători să aflați noile lucruri și detalii despre povestea și elementele acestuia, astăzi puteți citi câteva detalii oficiale, care au apărut pe forumurile oficiale ale celor de la BioWare. În primul rând, pentru cine nu știe, Mass Effect 3 este un action, RPG (role play game) care urmează să fie lansat pe PC, PlayStation 3 și Xbox 360 pe data de 6 Martie 2012 în America de Nord și pe data de 9 Martie în Europa.

Durata totală a jocului este una de 40 de ore, iar campania Single Player având o durată totală de 20 de ore. Jocul conține 90 de minute de cutscene-uri (secvențe cinematice) și un numar de 100 de scene care reprezintă secvențele cinematice (evenimente, cutscene-uri, conversații).

Finalul jocului Mass Effect 3 nu este unul singur, jocul având mai multe variante, alegerile jucătorilor vor influența progresul poveștii și întâmplările din joc. Dacă vreți să citiți mai multe detalii despre povestea din joc, puteți intra pe forumul celor de la BioWare, dar atenție, deoarece conține spoiler-e!



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".