Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 februarie 2012

Dată de lansare pentru Assassin's Creed 3

După ce Assassin's Creed Revelations a făcut furori pe piața gaming-ului și mulți jucători înrăiți ai seriei AC au fost mulțumiți de recentul joc al celor de la Ubisoft, a sosit timpul ca aceștia să mai anunțe încă un joc din această serie.

Ei bine, următorul joc din seria AC se va numi pur și simplu Assassin's Creed 3 și va avea ca personaj principal unul diferit față de personajul principal cu care Ubisoft ne-a obișnuit în seriile precedente.

Ezio nu își va mai face apariția, povestea acestuia fiind încheiată în ultimul joc lansat de către Ubisoft, mai precis Assassin's Creed Revelations. Ubisoft au anunțat că următorul joc din seria AC se va lansa la sfârșitul anului 2012, mai exact pe 30 Octombrie.

Așteptăm noi detalii despre perioada istorică în care va avea loc povestea acestui joc dar și noi informații despre personajul principal.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".