Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 ianuarie 2012

Trailer despre Gameplay pentru DiRT: Showdown

Poate că ați citit despre următorul joc din seria jocurilor de raliu DiRT. De data aceasta, cei de la Codemasters vor să ne scoată din rutina cu care ne-au obișnuit până acum în titlurile DiRT. Ca dovadă, următorul joc al lor se va numi DiRT Showdown. Doar dacă citim titlul ne putem imagina că jocul va fi mult mai spectaculos și axat pe spectacolele cu mașini și cascadorii, înloc de cursele pe distanțe lungi, pe zăpadă sau prin deșert.

A sosit și momentul ca aceștia să ne dezvăluie și un trailer care are legătură cu gameplay-ul din acest joc. Reamintim că jocul este dezvoltat pentru PC, PlayStation 3 și desigur Xbox 360, fiind un arcade care își va merita toți banii, mai ales pentru modurile multiplayer de care vom beneficia dacă desigur vom avea jocul original.

Vehiculele care vor fi prezente în acest joc vor fi foarte diversificate, având posibilitatea de a ne alege dintr-o gamă foarte variată de vehicule, o funcție care va permite jocului să schimbe fenomenele meto în timpul cursei, curse pe zi sau pe noapte și desigur modul multiplayer.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".