Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 ianuarie 2012

Tomb Raider sare peste Wii U

După ce seria Tomb Raider numai este publicată de aceiași echipă de până acum, care au publicat și ultimul joc, Underworld, fiind vorba de Eidos Interactive, acum noul dezvoltator al seriei Tomb Raider, Square Enix ne-a pregătit un reborn al lui Tomb Raider. Poate că ați văzut trailere, ați citit articole, ați văzut imagini, un lucru este cert: următorul joc Tomb Raider nu va mai continua povestea celorlalte. Acesta ne va pune în pielea Larei, decând aceasta era neexperimentată și când învăța pentru prima dată să supraviețuiască.

Un lucru foarte trist, am putea noi să spunem, deoarece franciza aceasta începuse să capete o formă destul de interesantă, mai ales cu ultima poveste pe care a abordat-o Underworld. Ei bine, lucrurile s-au cam schimbat, iar cei de la Square Enix vor alte lucruri, mai realistice decât cele de dinainte.

Din păcate, versiunea acestui joc care va apărea anul acesta, nu va fi disponibilă și pentru Wii U. Mai jos aveți trailer-ul acestui joc, pentru a putea înțelege mai bine lucrurile despre care v-am vorbit mai sus.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".