Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 ianuarie 2012

Mortal Kombat Komplete Edition anuntata

Tocmai ce s-a lansat în 2011 un nou titlu din seria Mortal Kombat care a fost deținută de către compania Midway, care din păcate aceasta a dat faliment. Mulți nu s-au mai așteptat ca seria Mortal Kombat să mai continue după vestea proastă pe care am primit-o despre compania Midway. Ei bine, seria acestui joc nu a fost lăsată deoparte, Mortal Kombat fiind dezvoltat acum de către NetherRealm Studios.


Putem să spunem că ultimul joc din această serie a fost un joc foarte frumos, cu personaje la care nici nu ne așteptam să se alăture seriei Mortal Kombat, cu mișcări noi atribuite personajelor dar cel mai important lucru sunt fatalitățile care au fost și ele mult mai dezvoltate față de orice alt joc din această serie.


Astăzi, venim cu o veste bună pentru deținătorii acestui joc și desigur una dintre consolele Xbox 360 sau PlayStation 3. A fost anunțată versiunea acestui joc dar cea Komplete Edition. Cu ce este diferită aceasta? Păi aveți o listă mai jos cu lucrurile pe care aceasta le va conține în plus față de versiunea standard a acestui joc:


  • va include toate caracterele din DLC-urile lansate până acum
  • muzica din filmele Mortal Kombat
  • posibilitatea de a descărca filmul din 1995 cu ajutorul PSN-ului sau Live-ului
  • 15 costume clasice
  • 3 noi fatalități clasice pentru Scorpion, Sub-Zero și Reptile
Deasemenea jocul se va lansa pentru Xbox 360 și PlayStation 3 pe data de 28 Februarie. La aproape un an după lansarea versiunii standard a acestui joc.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

  1. Ahh ce mi-au placut jocurile astea :X .. mai ales Mortal Kombat .. cand eram mic numai asta ma jucam . APP. faci un link exchange cu blogul meu ???

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".