Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 ianuarie 2012

Review The Sims 3: Master Suite Stuff

După cum sugerează și numele acestui nou expansion pack, Sims 3 Master Suite Stuff este cel mai recent stuff pack pentru Sims 3, lansarea acestuia fiind pe data de 25 Ianuarie 2012. Poate că ați observat că în ultimul timp, cei de la Electronic Arts se axează mai mult pe vechile expansion-uri făcute pentru Sims 2, aceștia transpunându-ne aceste expansion-uri pentru Sims 3, cu câteva imbunătățiri, dar aceiași idee de bază. Un exemplu concret este expansion-ul numit World Adventures, fiind un remake pentru expansion-ul Bon Voyage. Deasemenea, încă un exemplu concret ar fi Late Night, care ne introducea în joc acțiunile pe care le introducea și Nightlife în Sims 2.

Bun, ca să nu ne abatem prea mult de la subiect, acum am să încep să vorbesc despre Master Suite. Master Suite este un expansion care se axează mai mult pe viețile intime ale simșilor noștrii, elemente de mobilier fiind adăugate, desigur cu o tematică romantică, precum lumânările mici și roșii, patul special și multe obiecte de decorațiune interioară.

Master Suite ne mai aduce și câteva haine noi, hainele pentru sexul feminin fiind predominante de data aceasta în acest expansion. Desigur, bărbații nu au fost uitați, aceștia putând să beneficieze și ei de căte o pereche de pantaloni cu care să doarmă seara, sau câteva halate de baie.

Elementele aduse de acest joc nu sunt unele chiar fabuloase, dar dacă sunteți un colecționar și un fan înrăit al seriei Sims, este bine să-l cumpărați. Cât despre cei care preferă să joace Sims în timpul lor liber, și să se delecteze cu câteva expansion-uri bune și pe placul acestora, le putem spune ca Master Suite nu este o necesitate pentru aceștia. Master Suite este potrivit pentru cei care adoră stuff pack-urile.
În concluzie, Master Suite este un stuff pack destul de acceptabil, prezentându-se cu elemente de decorațiune și haine pentru personajele noastre. Nota pe care o acord acestui stuff pack, este nota 8.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".