Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 ianuarie 2012

Cele mai piratate 3 jocuri in 2011

Anul 2011 a fost un an plin de lansări de jocuri video, lansându-se titluri mari în industria jocurilor care au fost foarte așteptate de fanii acestora dar și de cei care au hotărât să sară peste etapa cumpărării jocului din magazin. Aceia au hotărât că este mai bine să-l pirateze, înloc să îl cumpere. În 2011 au apărut multe titluri așteptate și desigur s-a și piratat foarte mult.

Cele mai piratate jocuri din 2011 au fost declarate ca fiind Crysis 2, Battlefield 3 și desigur Call of Duty: Modern Warfare 3. O lovitură sub centură pentru companiile care produc aceste jocuri, piratarea scăzându-le automat din veniturile la care aceștia se așteptau. Desigur, încasările de pe urma acestor jocuri au fost foarte mari, dar gândiți-vă că dacă nu erau atât de mult piratate, încasările ar fi crescut și mai mult.

Crysis 2 a fost descărcat într-un număr de 3.92 de milioane de descărcări ilegale, fiind urmat de către Call of Duty: Modern Warfare 3 care a fost descărcat într-un număr de 3.65 de milioane și desigur de Battlefield 3 care a fost descărcat de 3.51 de milioane de ori. Un număr foarte mare de descărcări pentru doar un singur joc. Crysis 2 s-a dovedit a fi cel mai bun joc dintre acestea trei și cred că și cel mai bun, având în vedere grafica și gameplay-ul pe care acesta ni-l oferă.

Și alte jocuri faimoase mai se numără pe această listă, Super Mario Galaxy 2 ținând capul de afiș pentru Nintento Wii, acesta fiind piratat într-un număr de 1.28 de milioane, Gears Of War 3 care a fost lansat pentru Xbox 360 a fost și el piratat într-un număr mai mic față de jocurile enumerate mai sus, fiind descărcat de 890.000 de ori, iar Portal 2 plasându-se pe locul 5 în topul PC fiind descărcat de 3.24 milioane de ori.

Cert este că pirateria a crescut foarte mult, față de anii precedenți, iar companiile care produc jocuri încep să piardă teren în fața "piraților", încasările jocurilor scăzând. Gândiți-vă că încasările jocurilor acestea au fost foarte mari cu pirateria. Cum ar fi fost dacă acestea nu ar fi fost piratat deloc? Veniturile ar fi fost și mai mari decât cele actuale.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".