Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 decembrie 2011

A Vampyre Story 2 s-a oprit din dezvoltare

Probabil că ați auzit de primul joc din serie, A Vampyre Story care a fost lansat în anul 2008 fiind un Point and Click, Adventure, beneficiind de un mare succes. Jocul ne punea în pielea unei studente care mai târziu avea să fie posedată de un vampir, numele acesteia fiind Mona De Lafitte. Aceasta trebuia să se întoarcă acasă și să își îndeplinească visul: acela de a deveni o cântăreață faimoasă.

Ce s-a mai auzit de următorul joc care continuă povestea Monei? Din păcate site-ul nemțesc GBase.ch ne anunță că jocul care este dezvoltat de către cei de la Autumn Moon Entertainment purtând numele de A Vampyre Story 2: A Bat`s Tale a fost pus în așteptare deoarece publisher-ul acestuia, Crimson Cow caută noi investitori pentru ca acest joc să nu fie anulat. Deasemenea, jocul se află într-un stadiu de dezvoltare de doar 30%.

Mai jos aveți un citat cu ceea ce au declarat aceștia:

AVS2 got 30% done. Then due to a couple of game companies that failed to do what they the said they would with our engine they ran us over budget and so neither AME or Crimson Cow had the money to finish it. So Crimson Cow has the rights to do it, and they have tried to get it funded a few times and are trying now, but so far no luck. So call it on hold. It could be cancelled soon though. I'm not sure.

Aceștia încearcă să ne explice că jocul este doar 30% terminat și că din cauza mai multor companii care au eșuat să facă ceea ce le-a fost spus de la început, aceștia au depășit bugetul lor iar acum AME sau Crimson Cow numai au banii necesari pentru a termina jocul. Deci, aceștia ne mai spun că cei de la Crimson Cow au drepturile să facă jocul și că aceștia au încercat să mai fie sponzoriați de câteva ori și că asta încearcă și acum, dar fără succes. În final ne declară că jocul ar putea fi anulat.

Ar fi o muncă irosită în zadar având în vedere că jocul este complet 30%. Cred că s-ar putea face ceva în legătură cu asta, doar dacă cei de la Crimson Cow vor fi sponzorizați de către o companie cu fondurile necesare pentru a termina jocul.

Mai jos aveți trailer-ul de prezentare pentru acest joc, care din păcate stă să se amâne. Să sperăm că jocul nu se va amâna și că o vom putea controla din nou pe Mona De Lafitte cea care este personajul principal în acest joc.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".