Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 decembrie 2011

Recomandarea săptămânii #1







Că tot am vorbit mai demult despre următorul nostru proiect, acela de a face câte un mic rezumat pentru un joc care să-l recomandăm în fiecare săptămână, mai exact în ziua de Vineri. Aceasta este prima recomandare a săptămânii, încercând să cuprindem toate elementele jocurilor într-un mic rezumat cam de jumătate de pagină sau o pagină. Deci, să-ncepem!

Recoamandarea săptămânii 09.12-18.12 este un joc clasic, foarte îndrăgit de mulți și jucat de majoritatea iubitorilor de curse de mașini în spațiul virtual dar și în viața reală. Este vorba despre Need For Speed Carbon, un joc care a făcut furori în anul 2006 când acesta s-a lansat, reușind să întreacă toate așteptările fanilor și să continue povestea pe care Most Wanted ne-a relatat-o.

Acesta a avut o gamă variată de vehicule de unde ne puteam alege, acestea fiind împărțite în trei mari categorii (Tuner, Muscle și Exotic) care puteau fi tunate pentru anumite curse. Povestea ne prezintă orașul Palmont City, unde ne întoarcem după ce am făcut acea săritură incredibilă peste podul din Most Wanted, fiind urmăriți de același polițist agasant și ridicol. Nu știu cum se face, dar acesta reușește mereu să ne prindă, chiar când credeam că am scăpat de acesta.

De data aceasta, orașul este împărțit în trei teritorii principale conduse de către cei mai buni piloți din Palmont, fiecare teritoriu axându-se pe categoria de mașini pe care liderul o stăpânește, având de învins trei lideri și desigur pe faimosul Darius și al său R8 care conduce cea mai periculoasă și dorită zonă din oraș.

Nici împrejurimile orașului nu ne-au lăsat un gust amar, acestea fiind foarte bine realizate, jocul dispunând de niște peisaje uluitoare (mai ales că acțiunea acestuia era plasată în timpul nopții), unul dintre acestea fiind Canionul, locul unde se dau bătăliile decisive între liderii teritoriului dar și curse individuale. Priveliștea pe care Canionul ne-o oferă este una incredibil de frumoasă, putând vedea întregul oraș luminat în noapte. Cursele pe acest traseu sunt destul de dificile, mulți neputând să ducă unele curse până la capăt și să sfârșească prăbușindu-se de pe stradă. Traseul este foarte șerpuit și are unele curbe foarte bruște. Deasemenea, acesta nu este foarte bine luminat, trebuind să ne axăm pe propriile instincte și să sperăm că nu facem greșeli prostești.

Jocul Need For Speed Carbon, din punctul meu de vedere a fost și este cel mai bun joc din întreaga serie Need For Speed, oferindu-ne toate elementele pe care celelalte jocuri le-au avut, dar și un nou stil de curse care nu au mai fost întâlnite în celelalte jocuri NFS, un control al mașinilor cât se poate de normal și de manevrabil, o poveste care și-a pus amprenta pe seria NFS (fanii dorind o continuare pentru Carbon-Most Wanted) și desigur o grafică extrem de bună pentru anul 2006.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".