Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 decembrie 2011

Priviți trailer-ul de debut pentru Amazing Spider-Man







Ehee, au sosit și vremurile când un joc superb Spider-Man este anunțat și pentru PC. Din păcate pentru noi, posesorii de PC, ultimul titlu din seria Spider-Man, The Edge of Time a ocolit varianta de PC, lansându-se doar pe console, ceea ce a fost un lucru neașteptat, având în vedere că penultimul joc din seria Spider-Man care a fost un succes, Shattered Dimensions s-a lansat și pe PC.

Ceea ce este alarmant este că producătorii de jocuri încearcă să evite cât mai mult posibil varianta de PC a jocurilor pe care le produc, axându-se pe console. Este adevărat, pirateria pe PC este cu mult mai crescută decât pirateria pe console, acesta fiind un prim factor care-i influențează pe producătorii de jocuri.

Să lăsăm dezbaterile despre jocuri și să urmărim superbul trailer pentru jocul cu același nume pe care îl poartă și următorul film. Să nu uitați că jocul se va lansa în aceiași perioadă când se va lansa și filmul în cinematografe. Deabia aștept!



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".