Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 decembrie 2011

Pregătiți-vă pentru articole noi...

Ne cerem scuze că nu au mai apărut atât de multe articole zilele acestea pe site. Membrii echipei au fost ocupați. Ne-am gândit și la voi, toți fanii noștrii, iar in mâine veți putea citi o mulțime de articole noi pe site-ul nostru.

Desigur, săptămâna care vine (Săptămâna Crăciunului) veți putea citi o mulțime de articole noi, încercând să vă punem la dispoziție o mulțime de știri, top-uri create de noi, și articole interactive și interesante despre jocuri, desigur, redactate în totalitate de către noi.

P.S.: Nu, nu am uitat de revista pe care v-am promis-o. Doar că timpul ne presează, iar în prezent doar un membru din echipă lucrează la revistă (Isar Cătălin) și nu poate face față la tot fluxul de știri, la toate articolele noi care trebuie să fie redactate, așezate în paginile revistei și desigur un aspect cât mai simpluț și mai curat pentru revistă.

Pentru cei care sunt pasionați, sau vor măcar să ne încerce (desigur, vor face parte în totalitate din echipa noastră) îl puteți contacta pe Isar Cătălin la următoarea adresă de Yahoo!: catalin.isar@yahoo.com

Puteți da un mail, sau cel mai bine, îl puteți adăuga în lista voastră, pentru a putea vorbi prin IM (Instant Messages).

P.S.2: Puteți scrie și un comentariu în legătură cu ideile pentru revistă, sau eventual pentru o înscriere în echipa noastră!



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".