Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 decembrie 2011

Minicraft 2 este în lucru







Markus Persson cel care a creat jocul numit Minecraft și care a beneficiat de un succes enorm de pe urma acestui joc, ne anunță că Minicraft 2 este în stadiul de dezvoltare și că acesta va avea nevoie de un nume mai bun decât cel de Minicraft.

Acesta a făcut anunțul prin intermediul Twitter-ului, anunțându-și toți fanii că un sequel pentru acest joc este gata să se lanseze. Acum, întrebarea care ne roade pe toți este: când anume se va lansa Minicraft 2 și cum va arata?

Nu putem decât să așteptăm și să sperăm că detalii noi vor fi dezvăluite cât mai repede. Până atunci, aveți mai jos tweet-ul pe care Markus Persson l-a postat astăzi.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. boss vezi ca e vorba de MINIcraft nu de MINEcraft.
    Documenteaza-te inainte sa scrii tampenii sau faci concurenta irealitatii?

    RăspundețiȘtergere
  2. După nickname-ul tău îmi pot da seama ce nivel de inteligență ai. Pe de altă parte, a fost o mică greșeală, nu cred că sunt scrise tâmpenii. Și concurență irealității nu cred că fac eu, ci tu.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".