Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 decembrie 2011

Counter Strike: Global Offensive Beta este disponibil







Pun pariu că majoritatea dintre voi ați jucat cel puțin un meci de Counter Strike? Am dreptate? Ei bine, de la Counter Strike 1.6, niciun Counter nu ne-a mai impresionat (cel puțin pe mine și cred că și pe voi), acesta devenind foarte popular, atrăgând jucători din toate colțurile lumii.

Cu ceva timp în urmă, un nou joc din această serie a fost anunțat, acesta purtând numele de Global Offensive, surprinzându-ne cu o grafică mult mai îmbunătățită față de versiunea precedentă, arme și jucători noi, dar și multe hărți vechi care au fost refăcute, pe lângă hărțile noi care le vom putea explora de îndată ce jocul se lansează.

Se pare că, jocul este disponibil, fiind în stagiul de Beta. Da, ați citit bine: Counter Strike: Global Offensive este disponibil chiar acum! Pentru a-l putea juca aveți nevoie de un CD-KEY, fără acesta neputând să beneficiați de joc și desigur, mult timp liber, deoarece cred că o să vă acapareze foarte mult atenția.

Pentru a putea descărca jocul, intrați pe Steam și descărcați jocul. Nu uitați, pentru a putea juca acest joc, aveți nevoie de un CD-KEY!



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

2 comentarii:

  1. Bine dar cum fac rost de joc ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru a fi putut face rost de joc, trebuia înainte să te înscrii, iar dacă aveai norocul câștigai un loc în Beta. Acum singurul lucru de care este nevoie este să așteptăm până când se lansează. Numai este mult!

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".