Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 decembrie 2011

Bioshock 2 pentru Mac OS X







Mulți dintre voi ați auzit de seria de jocuri Bioschock și știți că s-a lansat doar pentru PC, PS3 și XBOX 360. Ei bine, de data aceasta, posesorii de sisteme care au instalate Mac OS X li-se dă pentru prima dată șansa să încerce acest joc minunat și pe sistemele lor.

Este vorba despre Bioshock 2 care a fost anunțat de către cei de la 2K Games, spunând că vor pregăti o ediție specială pentru posesorii de computere Apple și jocul va fi disponibil în luna Ianuarie pentru sistemele acestora.

Dacă aveți o configurație ce depășește un procesor de 2 GHz și 4 GB RAM care să aibă instalat ultima versiune de Snow Leopard sau Lion (sistemele de operare ale celor de la Apple) și desigur o placa video de peste 256MB vă puteți delecta cu acest joc, care va fi disponibil din Ianuarie la un preț de 30 de euro.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".