Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 decembrie 2011

Aion devine Free-To-Play







Jocul celor de la Aion Team Development Dept a cucerit o mulțime de fani cu grafica și gameplay-ul pe care acesta ni-l punea la dispoziție. Jocul este un MMORPG (MassiveMultiplayerOnlineRolePlayGame) care poate fi jucat doar dacă plătiți un abonament special pentru acest joc.Cel puțin așa era până acum!

Aion: The Tower of Eternity va deveni Free-To-Play în Europa din cauza problemelor economice pe care dezvoltatorii jocului le-au întâmpinat. Astăzi, cei de la NCSoft au lansat și un trailer în legătură cu acest eveniment.

Mie mi-se pare un lucru foarte potrivit pentru această perioadă. Majoritatea oamenilor nemai putând să-și permită să plătească o anumită sumă de bani pe lună/an pentru a juca un joc și aleg din ce în ce mai multe Free-To-Play datorită acestor avantaje pe care le oferă. Nu vă gândiți că ați scăpat de orice plată, anumite obiecte speciale vor putea fi achiziționate doar în schimbul la o anumită sumă, ca la orice joc MMO Free-To-Play.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".