Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 noiembrie 2011

Vă mulțumim pentru tot







Astăzi, pe data de 1 Noiembrie 2011 se împlinesc aproape 7 luni de funcționare a site-ului Ackratte ( site-ul a fost creat pe data de 12 Aprilie 2011). Vă mulțumim pentru toate vizualizările pe care ni-le oferiți în fiecare zi pentru a verifica de fiecare dată ce mai este nou sau ce articol a mai apărut pe site, sau din pură plictiseală, pentru a mai vedea ce mai este pe site. Vă mulțumim că ați fost cu noi în aceste 7 luni de zile, și că niciodată nu ne-ați lăsat la greu, și ne-ați vizitat site-ul de fiecare dată când ați simțit nevoia. Vă mulțumim pentru toate criticile, laudele, reproșurile și jignirile pe care le-ați adresat atât autorului respectiv, cât și întregii echipe. Vă mulțumim. Fără voi, noi acum nu am mai fi existat, și nu am mai fi putut să vă aducem știri noi și proaspete în fiecare zi, articole și desigur gameplay-uri din anumite jocuri.

Din păcate, unii membrii din echipă numai fac parte, au hotărât din motive neștiute de noi să se retragă, și să privească site-ul din postura de fan și de cititor, nemai având timp să mai scrie articole, sau să mai contribuie cu diverse lucruri. Ne pare rău, dar continuăm să le avem numele scris pe site, deoarece și aceștia ne-au ajutat să ridicăm site-ul, și să-l aducem la acest nivel la care este acum. Ne pare rău că 2 membrii din echipa noastră ne-au părăsit: Ana-Maria Mucenicu și Neagu Theo. Site-ul a rămas cu aceiași oameni care l-au creat și la început, Isar Cătălin și Baltă Rareș, încercând să muncească din greu și să vă aducă orice articol legat de știri, jocuri și desigur console. Deasemenea, pe site-ul nostru veți găsi păreri personale și păreri publice despre consolele care sunt pe piața actuală sau care vor apărea, încercând să evităm cât mai mult cu putință Console War-urile, neîncercând să favorizăm o anumită consolă și să defavorizăm o alta.

Intorcând puțin timpul înapoi, vom încerca să vă povestim întâmplarea din care acest site s-a născut. În luna Aprilie 2011, Isar Cătălin își dorea foarte mult un site, neavând o idee despre ceea ce se va regăsi pe site. Pur și simplu, își doarea un site personal, sau de informare a oamenilor în legătură cu ceea ce se întâmplă. Acesta, a împărtășit ideea cu Baltă Rareș, iar acesta a rămas câteva zile cu gândul la site, și cu gândul la ceea ce se va putea urmări sau citi pe site. Hotărând ca aceștia să formeze o echipă, și să creeze un site, s-au hotărât că se vor axa pe domeniul jocurilor video și industria jocurilor video (un lucru foarte comun și bine știut de aceștia). Ideea de bază era simplă, un site unde se va putea urmări un flux fluent de informații, recenzii și articole despre jocuri, dar și top-uri sau comparații între anumite jocuri de același gen, sau anumite elemente prezente în jocuri. Reușind să deținem câteva articole create de noi, despre știrile recente de atunci, a intervenit o problemă: NUMELE! Pentru nume, am stat puțin mai mult să ne gândim, deoarece nu aveam nici o idee, sau în cel mai rău caz, orice idee aveam, era legat de Game/Gaming, și nu prea suna foarte bine. Ideea i-a venit lui Isar Cătălin în legătură cu numele, și au hotărât să-i spună scurt și la obiect: ACKRATTE.

Cu ajutorul dumneavoastră, a tuturor fanilor, cititorilor și vizualizatorilor acestui site, am reușit să atingem un număr mare de vizualizări pe lună, având mulți vizitatori desigur, din România, dar și din alte țări precum Statele Unite ale Americii, Republica Moldova, Italia, Marea Britanie sau multe alte țări Europene, dar și de pe alte continente precum America de Sud, având vizualizări și din Brazilia.

Mai jos, aveți câteva comentarii pe care fanii au hotărât să le posteze la anumite articole de pe site, dovedindu-ne că articolele noastre sau știrile le sunt folositoare, și că i-au încântat, sau în unele cazuri, nu le-au plăcut.

imi plac pozele ;) Bravo
Nu te supara, dar tu ce varsta ai? Pentru ca exprimarea e... dezastruoasa.
Bravo Cataline!!! Tineo tot asa :) cat despre joc are o grafica uluitoare..
Gg man!!! Tine-o tot asa k nu strica:) jocul nu l-am incercat dar pare sa fie mijto;) bravo inca odata!!! Comment by Sh4d3
Holly molly this is cool! This is definitely one great reason to expect weekend to come sooner. Great way to share with me fella gamers.
Bun.
ft bne tine-o tot asa!!:D:D
Your post really helped me to understand the topic. It has great details and yet it is easy to understand.That's what i was looking for. I will definitely share it with others.Thanks for sharing.
Și desigur multe alte comentarii. Le mulțumim tuturor care comentează pe site-ul nostru sau care au comentat, și îi sfătuim să ne dea sfaturi despre anumite lucruri care cred ei că ar îmbunătăți site-ul, sau pentru a ne avertiza daca am făcut anumite greșeli.

Până când site-ul va împlini 1 an, le mulțumim din nou tuturor fanilor, cititorilor și vizualizatorilor, care ne vizitează site-ul, și ne ajută să ajungem cât mai departe cu acest site. Până atunci, nu uitați: verificați site-ul de fiecare dată, pentru multe știri noi, și desigur, o grămadă de articole și recenzii.

Ai voștrii, Ackratte Games!



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".