Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 noiembrie 2011

Update-ul pentru firmware-ul 3DS-ului amânat







Industria jocurilor video s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, asta știind toată lumea. Ei bine, odată cu evoluția, mule jocuri au apărut, multe console și desigur multe patch-uri pentru problemele pe care jocurile sau consolele le întâmpinau. Amânarea acestor patch-uri a fost și ea un lucru care nu le-au plăcut jucătorilor deloc, urând să aștepte un mic patch câteva săptămâni/luni pentru a rezolva problemele pe care aceștia le aveau cu consola/jocul lor.

Ei bine, în această situație este și update-ul pentru firmware-ul 3DS-ului. Cei de la Nintendo Japan au confirmat că update-ul întârzie cu o săptămână, acesta fiind disponibil până pe data de 8 Decembrie, aceasta fiind informația de pe site-ul lor oficial. Acest patch nu va implementa niciun lucru nou, doar va include abilitatea de a putea înregistra și vedea filme în varianta 3D, noi nivele în Street Pass Quest și opțiunea de a putea transfera datele de pe un Nintendo 3DS pe altă consolă Nintendo 3DS.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".