Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 noiembrie 2011

Total War: Shogun 2 va beneficia de un expansion pack







SEGA a anunțat că jocul lor, Total War: Shogun 2 va beneficia de un expansion pack stand alone (nu va trebui să aveți jocul Total War: Shogun 2 instalat). Expansion pack-ul se va numi Fall of the Samurai, punându-ne la dispoziție 39 de noi unități, arme noi, 10 noi bărci, 4 scenarii istorice noi. Acesta va ajunge pe rafturile magazinelor în luna Martie a anului 2012, nefiind dezvăluite detaliile despre prețul acestuia.

Pentru cei care încă nu știți, Total War: Shogun 2 este un joc de strategie dezvoltat de către The Creative Assembly care a fost publicat de către SEGA pe data de 15 Martie 2011 pentru PC, folosind engine-ul Warscape.

Acțiunea jocului este plasată în secolul 16 în Japonia pe timpul războiului Onin, când țara era împărțită în clanuri, fiecare luptându-se pentru a putea prelua controlul. În campania acestui joc, jucătorii trebuie să aibă grijă de evoluția satelor, producția militară, creșterea economică și avansul tehnologiei. Deasemenea, aceștia au rolul de lideri și generali în funcție de campania pe care o joacă.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".