Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 noiembrie 2011

S-a lansat trailer-ul pentru Grand Theft Auto 5







Tocmai s-a lansat trailer-ul pentru faimosul joc Grand Theft Auto 5. O grafică uluitoare ne este prezentată în joc, un oraș minunat, și o mulțime de elemente foarte noi și uimitoare pentru seria Grand Theft Auto.

Mai jos aveți trailer-ul, care tocmai a fost lansat acum câteva secunde pe site-ul oficial al celor de la Rockstar Games.

Vizionare plăcută!



UPDATE 1: Acțiunea jocului
are loc în orașul care a fost prezent și în San Andreas. Ne putem da seama, după logo-ul mare de pe munți (Vinewood) și desigur, după avionul care zboară la sfârșitul trailer-ului, fiind un model de avion prezent și în Grand Theft Auto San Andreas.

UPDATE 2: Din câte puteţi observa sau auzi din trailer, se pare că personajul principal este un om care tocmai s-a mutat în Los Santos, și discută despre cum va dori acesta să-și crească copii și desigur familia, și să devină un băiat bun, să ducă o viață cât mai liniștită alături de copii și familia acestuia, fără escrocherii și alte lucruri imorale și ilegale.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".