Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 noiembrie 2011

Ned Luke posibil personaj principal în GTA V







Cine este omul din imaginea de mai sus? Este actorul american Ned Luke, în vârsta de 54 de ani, fiind născut în Danville, Illinois. Ce treabă are acesta cu jocul Grand Theft Auto 5? Păi dacă stăm să urmărim cu atenție personajul din trailer-ul lansat de către Rockstar Games, putem observa că acesta seamănă foarte mul cu personajul principal din trailer, ba mai mult decât asta, vocea acestuia o are și personajul principal din trailer.

Deasemenea, pagina acestuia de pe IMDb îl arată pe acesta jucând rolul unui personaj numit Alberto De Silva. Imediat au apărut și zvonurile, cum că personajul principal din GTA V ar fi Alberto De Silva, luând în considerare cele două asemănări leite între aceștia. Legătura între aceștia, a fost menționată și pe Twitter de un actor pe nume Jimmy Taenaka care spune că prietenul său Luke interpretează un personaj, atât cu imaginea fizică a acestuia, dar și cu vocea sa.

Din păcate, cei de la Rockstar Games nu au lansat mai multe informații despre GTA V, decât că acesta va fi plasat în Los Santos și în împrejurimile acestea (fiind incluse pădurile și zonele aride). Să sperăm că mai multe informații ne vor fi dezvăluite. Până atunci, verificați pagina principală a jocului, unde comentariile cresc de pe minut pe minut.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".