Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 noiembrie 2011

Max Payne 3 primește ediție specială în valoare de 100$







O surpriză specială le-a fost făcută fanilor care își doresc Max Payne 3 cât mai repede. Cei de la Rockstar Games au hotărât să lanseze o ediție specială în valoare de 100$, care va conține o figurină foarte realistică cum a conținut și varianta aniversară a jocului GTA 3, fiind întruchiparea lui Max Payne, un breloc în formă de glonț, pachetul de personaje multiplayer pe care le veți putea accesa doar în modul de joc online, un pachet de arme speciale pentru multiplayer și desigur un CD cu toate piesele care vor fi prezente în jocul Max Payne 3.

Cert este că această ediție specială trebuie să o comandați până pe data de 15 Ianuarie, deoarece de atunci va deveni indisponibilă. Deci, grăbiți-vă, pentru că mai aveți doar 1 lună și jumătate la dispoziție pentru a vă comanda această ediție specială.

Așteptăm părerea voastră în comentarii despre această colecție, daca merită să fie cumpărată sau nu și dacă lucrurile care sunt incluse în aceasta sunt interesante și utile. Mai jos aveți și imaginea cu tot ce include această ediție specială.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".