Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 noiembrie 2011

Mașini exclusive pentru PS3 în NFS:The Run







Ei bine, după cum v-ați obișnuit, fiecare joc care se lansează trebuie să aibă câte un lucru exclusiv pentru o anumită platformă, sau care este exclusiv până cumpărați ceva anume din acel joc (cu bani reali), sau dacă il comandați dinaintea lansării acestuia.

Așa este și în cazul acesta! Faimosul Need For Speed The Run va avea și acesta mașini exclusive, care pot fi deblocate prin mai multe metode, dar și mașini exclusive doar pentru versiunea jocului pentru Play Station 3. Acestea vor fi în număr de 7 mașini, majoritatea fiind numai super car-uri. Sincer, pe mine unul, nu mă afectează deloc, deoarece nu sunt un fan al super car-urilor, dar este evident că versiunile de PC ale jocurilor trebuie să fie în majoritatea cazurilor mai inferioare la conținutul acestora.

Need For Speed The Run este dezvoltat de către cei de la EA Black Box, având o poveste care străbate o mulțime de orașe, trebuind să ajungi din San Francisco în New York, fiind urmărit de polițiștii care vor să te aresteze. Conținutul tipic care era prezent și în Need For Speed Most Wanted. Oare va fi mult mai superior acestuia, sau va fi sub Most Wanted?

Mai jos aveți lista cu mașinile, iar la sfârșit v-am pregătit un trailer, în care sunt prezentate mașinile. Nu uitați, lăsați-vă părerea la comentarii, cu versiunea jocului care vi-se pare mult mai bună sau mai ușor de achiziționat.
  • Bugatti Veyron Super Sport
  • Hennessey Venom GT
  • Gumpert Apollo S
  • Lamborghini Countach QV5000
  • Koenigsegg Agera R
  • Lexus LFA
  • Porsche Carrera GT



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".