Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 noiembrie 2011

LEGO Harry Potter: Years 5-7 este disponibil acum







Cred că majoritatea știți că cei de la un timp, au început să apară tot mai multe jocuri pe tematica LEGO. După ce au apărut o mulțime de jocuri în varianta LEGO precum LEGO Indiana Jones, LEGO Harry Potter: Years 1-4, LEGO Batman, acum este timpul să apară și continuarea jocului LEGO Harry Potter, fiind numită LEGO Harry Potter: Years 5-7.

Pentru cei ce nu știu, acesta este un remake al jocurilor originale, dar în varianta LEGO, având aceiași poveste de baza ca și jocul original, numai că acum mediul înconjurător și personajele vor fi prezentate ca niște figurine de jucărie. Deasemenea, jocul mai conține și un mod co-op (cooperative) unde vă puteți distra cu prietenii sau familia în timp ce încercați să rezolvați misterele Hogwarts-ului sau când vă luptați cu inamicii. Jucătorii vor mai putea debloca o mulțime de locuri și un număr foarte impresionant de jucători care vor putea fi deblocați, putând să preluați controlul asupra acestora: peste 150 de personaje deblocabile!

Jocul este disponibil pentru Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS, Nintendo 3DS și pentru PlayStation Portable.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".