Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 noiembrie 2011

Ce aveți degând să faceți de 1 Decembrie?







A sosit! Da, chiar a sosit! Nu, nu este vreo lansare faimoasă de joc, ci este ziua noastră națională! 1 Decembrie! Pregătiți-vă pentru o zi plină de acțiune, de multe ore intense de jucat jocuri. Mai este puțin și se termină și anul acesta, un an plin de lansări de jocuri, unele interesante altele mai puțin interesante. A sosit și 1 Decembrie, o zi liberă, putându-ne să ne relaxăm cu o partidă de Dead Space în modul co-op sau o cursă intensă și extrem de periculoasă din Need For Speed: The Run.

Întradevăr, mâine va fi o zi plină pentru majoritatea gamerilor, mai mult ca sigur aceștia deja și-au planificat ce jocuri vor juca mâine, și ce jocuri vor termina. Și noi ne-am făcut ”lecțiile”, iar mâine vă site-ul va fi ”bombardat” cu articole noi, interesante și nemai întâlnite pe site până acum.

Printre surprizele pe care vi le-am pregătit, v-am mai pregătit o surpriză: în fiecare vineri, vă vom recomanda un joc de sfârșit de săptămână. Da, ce joc ni-se pare nouă adecvat pentru a fi jucat la sfârșitul săptămânii, având în vedere anotimpul, vremea și desigur atmosfera de afară. Până când veți putea citi articolele, citiți un mic articol despre Dead Space și despre intențiile pe care EA le are cu acest joc!



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".