Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 noiembrie 2011

Câteva informații despre Super Mario Land 3D







Super Mario 3D Land este un joc care ne duce într-o lume a jocurilor clasice de demult. Mario, a rămas ca întodeauna un personaj foarte plăcut din cauza săruiturilor și loviturilor pe care acesta le execută, care nu te pot face decât să te amuzi.

Mario 3D Land nu este un joc ca cele precedente, de această dată, Mario are mult mai multe misiuni de îndeplinit, fiecare având propria apartenență și propria desfășurare. Mai putem spune că niciun nivel nu seamănă între ele.

Grafica nu este una extraordinara, de altfel niciodata într-un joc cu Mario nu o să fie o grafică prea minunată, insa gameplay-ul, efectele sonore și personajele din joc compensează foarte mult acest minus. După cum era de așteptat, din joc nu lipsesc bănuții și cutiuțele cu surprize.

Mario are misiuni la suprafață, în apă dar și în interiorul pământului. Practic, ideea jocului este aceea că Mario trebuie să-și învingă toți dușmanii, să colecteze cât mai mulți bănuți, care-i aduc puncte. Totuși, să nu uităm și partea când Mario este atacat de diferiți monștri, când va trebui să lupte împotriva acestora.

Jocul mai are o parte foarte interesantă, cea în care îți poți debloca și alți jucători pe baza punctelor acumulate sau pe baza numărului de misiuni efectuate de-a lungul jocului. Nivelele nu sunt așa de ușoare cum credeați, factorii din nivele fiind multipli, și pe lângă dușmanii care îți dau bătăi de cap care te amuză, apar diferite lucruri care-i pot fi fatale lui Mario.

Sunetul este foarte adecvat pentru jocul acesta, fiind asemănător cu celelalte jocuri Mario.
Meniul este interesant, având opțiunea de carieră sau opțiunea de misiuni speciale, care constau în misiuni contra cronometrului, sau misiuni în care trebuie să colectezi cât mai mulți bani de aur.

Un lucru foarte important de menționat este că jocul este disponibil doar pentru Nintento 3DS, existând probabilitatea că în curând se va lansa și pentru restul consolelor.

Mai jos aveți trailerul pentru Super Mario 3D Land, care din păcate nu poate fi văzut 3D.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".