Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 noiembrie 2011

Analiza trailer-ului Grand Theft Auto 5 în viața reală







Cel mai vehementat joc al ultimelor zile și anume Grand Theft Auto 5. Spre așteptarea fanilor, acesta are o grafică extrem de realistică și de bine pusă la punct, față de versiunile anterioare din seria acestuia.
Jocul se bazează pe o grafică care într-adevăr satisface orice critic, cel puțin asta este părerea mea, după îndelungate revizualizări a trailer-ului.Eu am mai observat în videoclipul de mai jos că cei de la Rockstar Games au facut destul de multe îmbunătățiri față de precedentul titlu din serie, și anume Grand Theft Auto 4.

Nu pot spune decât că aștept cu un entuziasm foarte mare următorul trailer. Cum nimic nu este perfect, jocului îi mai trebuie câteva îmbunătățiri. Mizez că cei de la Rockstar Games vor rezolva toate chestiile în legătură cu ce îmbunătățiri va avea jocul, și că ni-l vor aduce în cel mai scurt timp posibil.

Footage-ul din joc este foarte realistic, având impresia că vizionezi un film, pe când tu te joci un joc video de ultimă generație. Mai jos aveți un videoclip care prezintă diferențele dintre realitate și Grand Theft Auto 5, surprinzând aceleași scene care sunt prezente și în jocul nostru.

Așteptăm comentariile voastre în legătură cu articolul pe care l-am scris, și despre această analiză a trailer-ului Grand Theft Auto 5.

Vă urez o vizionare plăcută!



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".