Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 noiembrie 2011

Analiză detaliată între GTA: SA și GTA 5







După cum știți, v-am promis o analiză detaliată din toate punctele de vedere, între GTA:SA și GTA 5. Ei bine, pregătiți-vă pentru o analiză detaliată între aceste două jocuri (care au o mare legătură). În această analiză veți putea citi toate informațiile comune pe care aceste două jocuri le au, punctele comune, acțiunea, o mică comparație, dar și o listă cu posibile personaje pentru GTA 5.

Rockstar Games a lansat Miercuri primul trailer pentru mult așteptatul joc Grand Theft Auto 5. Imediat după vizionarea acestuia, oameni din întreaga lume și-au pus multe semne de întrebare în legătură cu povestea pe care acesta o va avea, personajul principal, dar și locația unde va fi plasată acțiunea ( locația fiind dezvăluită în trailer). După multe informații, revizualizări ale trailer-ului și cercetări, am descoperit ceva elemente care au legătură cu ambele jocuri, și câteva posibile personaje care ar putea să-și facă apariția în acest joc.

Primul lucru pe care îl putem observa din trailer, este un răsărit de soare, surprins pe o plajă, unde un cuplu se plimbă, și spre surprinderea noastră, un câine îi acompaniază pe cei doi. De aici putem înțelege că Rockstar Games vor introduce pentru prima oară în seria GTA animalele.  Dacă încă nu știți despre ce este vorba, aveți mai jos o imagine pentru a vă face o idee. Deasemenea, plaja care este prezentată în imagine, este prezentă și în San Andreas.
Puteți observa cum câinele acompaniază cuplul care se plimbă pe plajă.

















Următoarea scenă interesantă care ne este prezentată în trailer, este un personaj care se plimbă cu un Sky-Jet. Să înțelegem că Sky-Jet-urile își vor face apariția din nou în seria GTA (ultima oară făcându-și apariția în San Andreas). Putem spune că este un lucru bun. Mai putem observa ca personajul care se plimbă cu Sky-Jet-ul poartă o vestă de salvare. Oare GTA 5 va include și vestele de salvare? Vom putea purta veste de salvare, iar când vom cădea de pe Sky-Jet acestea să ne aducă la suprafață? Sau este doar ceva de design?
Acesta este Sky-Jet-ul despre care vă vorbeam. Puteți observa și vesta de salvare pe care acesta o poartă.















Imediat putem observa un teren de golf, unde câțiva oameni se distrează jucând golf. Putem imediat să ne dăm seama că Rockstar ne vor introduce posibilitatea de a putea să ne relaxăm după o misiune epuizantă, la un meci de golf cu prietenii pe care îi vom putea cunoaște în 5. Ținând cont că în Grand Theft Auto 4 puteai să-ți inviți prietenii la un meci de bowling, o băută, la un club de striptesse sau la o plimbare cu elicopterul. Fiți siguri că vă veți putea suna prietenii din joc, pentru a ieși cu ei în oraș, sau de ce nu, prietena pe care o veți avea. Deasemenea, în imaginea de mai jos putem observa și zgârie norii care sunt prezenți în Los Santos.
Terenul de golf despre care vă vorbeam. Pe fundal se mai pot observa și zgârie norii din Los Santos.















Încă un lucru care ne indică prezența orașului Los Santos este priveliștea oferită de trailer, mai exact la minutul 0:20 putem vedea 3 oameni cum fac expediții prin zonele muntoase. Se poate observa și Muntele Chiliad (Mount Chiliad) în spatele acestora. Desigur, de data aceasta Muntele Chiliad fiind mult mai bine realizat, cu multe detalii pe care nu credeam că o să le vedem în GTA.
Observați marele munte care acaparează toată atenția din această scenă!















Un lucru foarte interesant este că vom putea avea mașini decapotabile cărora le putem pune plafonul imediat la loc, ca și cele din realitate. Un lucru destul de ieșit din comun pentru seria GTA, fiind prima oară când este prezentă capotarea și decapotarea unei mașini. Cert este că cei de la Rockstar Games doresc un joc cât mai mult apropiat de realitate, și de ce nu, lafel de distractiv și interactiv ca și celelalte din serie.

Priviți de cât realism dă dovadă următorul joc din seria GTA.















Scena care ne indică abilitatea de a cumpăra case în 5 și-a făcut și ea apariția într-un mod cât se poate de simplu, pentru a înțelege toată lumea. În scenă este prezentat un om care își pune un afiș în fața casei cu semnul For Sale (de vânzare). Se pare că posibilitatea de a cumpăra case numai este doar un mit, ci este o realitate.
Observați stilul original al americanilor de-ași scoate casele la vânzare.















CJ ar putea fi și el prezent în joc. Da, este adevărat. Un așa zis CJ își face apariția într-o scenă de urmărire, fiind urmărit de către polițiști. Omul seamănă foarte bine cu CJ, doar cu excepția tatuajelor pe care acesta le are pe ambele mâini. Cine știe, poate CJ a decis să se tatueze. Tot un lucru comun, este maieul alb pe care și CJ îl avea la începutul San Andreas-ului.
Observați asemănările între acest personaj și personajul principal din San Andreas.















Aceasta a fost o analiză a trailer-ului. Deasemenea, un lucru care ne indică prezența Los Santos-ului este semnul de pe munți Vinewood și avionul care zboară la sfârșitul trailer-ului. Acum că am terminat analiza trailer-ului, vă vom prezenta o listă cu posibilele personaje principale.

  • Tommy Vercetti - Omul bătrân îmbrăcat la costum din trailer, seamănă leit cu acesta, iar la începutul trailer-ului personajul ne întrabă de ce s-a mutat aici, ceea ce rezultă că Vercetti ar putea fi un personaj principal.
  • Claude - Claude și-a mai făcut apariția în San Andreas și in 3. Lafel ca Vercetti, acesta are posibilitatea de a se muta, deoarece el după ce a plecat din San Andreas (a stat foarte puțin) a plecat în Liberty City. De acolo, o altercație cu prietena lui Catalina l-a băgat la închisoare, dar acesta a reușit să scape și să o omoare pe Catalina.
  • Carl Johnson - Este protagonistul San Andreas-ului, dar acesta are foarte mici șanse, deoarece el s-a născut în Los Santos, și nu avea cum să se mute în Los Santos. Indiciul care ni-se dă, este scena discutată mai sus, unde își face apariția un așa zis CJ.
Cam aceasta a fost analiza noastră de astăzi. Vă vom ține la curent cu toate informațiile despre acest joc, și cu orice articol în legătură cu acesta. Lăsați-ne un comentariu despre ce părere aveți voi despre 5, și desigur, despre lucrurile pe care le-ați vrea să fie prezente.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".