Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 septembrie 2011

STIRE: Primul trailer pentru Max Payne 3


Se pare ca asteptarea a luat sfarsit, si cei de la Rockstar Games s-au decis sa lanseze primul trailer pentru jocul mult asteptat, intitulat Max Payne 3, continuarea jocurilor cu acelasi titlu, Max Payne 1 si Max Payne 2, dar de data aceasta cu o poveste mult mai palpitanta, un gameplay mult mai atractiv, si desigur, o grafica mult mai realistica si mai bine realizata si structurata de cei de la Rockstar Games , reusind sa imite realitatea cat se poate de mult, iar efectele noi fiind foarte bine realizate, fiind foarte puternice, iar culorile pe care acest joc le are, sunt foarte incredibile.

Din cate ne-au dezvaluit cei de la Rockstar Games , jocul a fost amanat din nou, initial stabilindu-se sa se lanseze in iarna acestui an, sau mai exact in luna Decembrie, dar, se pare ca jocul a fost din nou amanat, din pacate, iar acum este programat sa se lanseze in primavara anului care urmeaza, mai precis in luna Martie, si desigur, sa speram ca jocul nu o sa mai fie amanat, deoarece a fost cam mult amanat, si fanii il asteapta foarte mult.

Aici aveti noul trailer pentru acest joc, iar din cate putem observa, actiunea jocului are loc in Brazilia, mai exact in Sao Paolo, unde Max se hotaraste sa devina bodyguard. Mai multe nu va putem spune, asa ca, urmariti trailer-ul!



Scris de: Isar Catalin| 16.09.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".