Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 septembrie 2011

STIRE: Imagini noi din Max Payne 3


Se pare ca, cei de la Rockstar Games s-au hotarat sa mai lanseze cateva imagini din jocul mult asteptat, intitulat Max Payne 3, acestia hotarand ca jocul sa fie lansat in luna Martie, a anului 2012, fiind din nou amanat, inainte fiind stabilit sa se lanseze in iarna acestui an, dar se pare ca jocul a mai fost amanat inca o data.

Max Payne 3 continua povestea care a fost prezenta in Max Payne 1 si Max Payne 2, dar de data aceasta Max Payne are o alta infatisare, una mult mai matura, fiind mai batran, avand burta, si chelie, observandu-se anii care si-au lasat amprenta pe Max Payne 3.

Max Payne 3 foloseste engine-ul Rage si engine-ul Euphoria, detinand o grafica uluitoare, fiind un joc de genul TPS (Third Person Shooter), avand present atat modul Single-Player, cat si modul Multiplayer, urmand sa fie lansat pentru Microsoft Windows (PC), PlayStation 3, si XBOX 360.








Scris de: Isar Catalin| 09.09.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

1 comentarii:

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".