Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 septembrie 2011

STIRE: Demo-ul pentru FIFA 12 este disponibil chiar acum


Grabiti-va, pentru a putea juca cat mai repede demo-ul pentru uimitorul joc de fotbal intitulat FIFA 2012 (12). Se pare ca cei de la EA s-au hotarat sa ne lanseze si un demo, in care ne putem juca FIFA 12, fiind lansate demo-uri pentru versiunile Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si XBOX 360, putand fi jucat pe toate consolele, avand la dispozitie cateva echipe, fiind destul de convenabile pentru o varianta demo a acestui joc.

FIFA 2012 (12) se va lansa in luna Septembrie a acestui an, lansarea acestuia fiind foarte apropiata, si desigur foarte mult asteptata de fanii jocului, dar si de aceia care il urasc, si prefera sa joace PES, avand la dispozitie o multime de echipe, jucatori mult mai detaliati, fetele jucatorilor fiind mult mai realistice fata de cele din versiunile anterioare, iar cel mai important lucru, gameplay-ul din FIFA 2012, fiind foarte bine dezvoltat, si foarte realistic, iar movement-ul jucatorilor fiind exceptional.

Pana una alta, va lasam link-ul de unde puteti descarca demo-ul pentru acest joc, si desigur, asteptam cu sufletul la gura sa se lanseze urmatorul joc din seria FIFA. Descarcati demo-ul de aici .

Scris de: Isar Catalin| 13.09.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".