Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 septembrie 2011

STIRE: DC Universe a devenit free-to-play


Da, DC Universe a devenit free-to-play, de acum incolo putand fi jucat fara a mai fi nevoie sa platiti pentru a-l juca, dar desigur, fiind 3 categorii, conturile free, conturile premium, care vor oferi putin mai multe elemente fata de conturile free, si cel mai recomandat cont, daca aveti banii necesari pentru a investii in acest joc, este contul legendary, unde ve-ti avea acces la toate elementele din joc, toate update-urile, si desigur toate modalitatile de modificare a jucatorilor.

Contul free, ofera posibilitatea jucatorilor sa isi creeze doar doua personaje, si sa exploreze orasul Gotham City si Metropolis, iar unele upgrade-uri putand fi cumparate prin tranzactiile pe care jucatorii le vor face cu alti jucatori, desigur, dar si prin obtinerea banilor din unele misiuni, si avansarea in level.

Contul premium ofera jucatorilor posibilitatea de a avea 6 personaje in joc, fata de cele 2 pe care le ofera contul premium, si este activat doar atunci cand jucatorul respectiv va cheltui mai mult de 5$ pentru acest joc, ofera un spatiu de stocare in inventare de 42 de locuri, si desigur, sa faca licitatii cu alti jucatori.

Iar contul legendary, contul suprem, ca sa zicem asa, ofera accesul la toate functiile din acest joc, toate obiectele pe care acest joc le pune la dispozitie, explorarea intregii lumi din DC Universe, si desigur, un avantaj foarte mare, fata de player-ii cu cont legendary sau cu cont free, clasandu-te pe un loc mai ridicat, fata de cei cu conturile premium sau free.

Desigur, pentru contul legendary se va percepe o taxa in valoare de 15$ pe luna, fiind nevoit sa platesti cate 15$ pe luna, pentru a-ti putea mentine contul legendary, si pentru a avea acces la toate functiile pe care le-am enumerat mai sus.

In final, va mai spunem ca DC Universe a fost lansat in luna Ianuarie a acestui an, fiind disponibil pentru PlayStation 3 si PC, de data aceasta, varianta pentru XBOX 360 fiind indisponibila, jocul fiind creat in special pentru PlayStation 3 si PC.

Scris de: Isar Catalin| 21.09.2011



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".