Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 septembrie 2011

GAMEPLAY: Câteva minute din Spider-Man: Edge of Time


Astăzi, vă prezentăm un gameplay din fascinantul joc care va apărea pe data de 4 Octombrie 2011, făcând parte din seria de jocuri Spider-Man (Omul Păianjen), şi fiind numit Edge of Time ( Marginea Timpului), care este dezvoltat de către Beenox (Nintendo Wii, PlayStation 3, XBOX 360, Nintendo 3DS) şi de către Other Ocean Interactive (Nintendo NDS), fiind ca şi celelalte jocuri, distribuit de Activision.

Povestea jocului este puţin întortochiată, fiind plasată în anul 2099, unde savantul de la Alchemax, Walker Sloan speră să obţină putere şi bogăţie, prin simplul fapt să se întoarcă în timp, în zilele noastre, sperând să descopere Alchemax mult mai devreme, fiind ajutat, desigur, de către tehnologia pe care acesta o aduce din viitor, in zilele noastre. Dar, acest lucru cauzează o grămadă de probleme în anul 2099, iar Miguel O'Hara, actualul Spider-Man din viitor, se teme de planul lui Walker Sloan, şi descoperă că acţiunile lui Sloan nu sunt aşa de bune pe cât vrea acesta să pară, dar aceasta fiind cea mai minoră problemă. Cea mai gravă problemă, este că dacă Sloan va călătorii înapoi în timp, acesta îi va provoca moartea lui Peter Parker, actualul Spider-Man din zilele noastre. Miguel O'Hara îl avertizează pe Peter, iar aceştia se vor lupta împreună, pentru viaţa lui Peter Parker, şi pentru a reuşi să aducă lucrurile la normal.

Câteva personaje din acest joc au fost deja confirmate, iar acestea sunt următoarele:

Universul actual ( Amazing Universe):
  • Spider-Man
  • Anti-Venom
  • Mary Jane Watson
  • Rhino
  • Shocker
Universul 2099 ( 2099 Universe):
  • Spider-Man 2099
  • Walter Sloan
  • Black Cat 2099
Până când jocul se va lansa, şi sperăm că se va lansa şi pentru PC, deoarece această continuare a seriei Spider-Man, chiar merită sa fie jucată pe PC. Gameplay-ul următor, este înregistrat de pe XBOX 360.



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".